Pechbijstand voor fietsers: geen overbodige luxe

Nieuws over Bike Assist

“De Standaard” van 21/11/2018 – Pechbijstand voor fietsers: geen overbodige luxe

Reeds zeven jaar is Bike Assist aanwezig op op de Belgische markt en als eerste actief in de sector van pechverhelping voor fiets en scootmobiel. Lees hieronder het artikel uit “De Standaard” van woensdag 21 november 2018. Meer informatie over ons kan u vinden op onze website https://www.bikeassist.be/

 

U geniet van een fijn fietsuitstapje, of u bent onderweg naar uw werk, en plots laat de techniek u in de steek. Een lekke band, een gebroken remkabel, een defecte batterij van uw e-bike, of nog erger… een ongeval… en daar staat u dan!
Laat uw dag niet verpesten, met een abonnement van Bike Assist fietst u altijd en overal zonder zorgen want wij zijn binnen de 45 minuten bij u.
Bike Assist brengt u snel en veilig weer naar huis, naar uw werk, of naar een andere bestemming en uw fiets voor herstelling naar uw eigen fietsenmaker.
Inschrijven voor de fiets kan via onze website.

Vergeet ook zeker niet dat er ook bijstand bestaat voor de scootmobiel, immers het is het is extra moeilijk om met een defecte scootmobiel weer thuis te geraken. Immers mobiliteit is je vrijheid; je wil kunnen gaan en staan waar je wilt. Met uw scootmobiel neem je weer deel aan het sociaal leven: winkelen, naar het postkantoor, uitstap met vrienden of familiebezoek. Maar dan moet je wel zeker zijn dat je weer thuis geraakt als uw scootmobiel het onderweg laat afweten! Happy Scooting van Bike Assist is dan uw partner in nood.
Wij halen u snel op en brengen u veilig weer thuis; overal, binnen de 45 minuten, 24 u. per dag en 7 dagen per 7
Inschrijven voor je scootmobiel kan via onze website