“2 KEER LEK GEREDEN IN DE VOORBIJE MAANDEN EN 2 KEER
BINNEN HET HALF UUR GEHOLPEN DOOR BIKE ASSIST, IN DE SPITS”.

Nieuws over Bike Assist

Bike Assist is al onderweg.

William Fioole, een medewerker van Mediahuis, fietst elke dag 35 km. heen en terug van zijn woonplaats Hofstade naar Linkeroever in Antwerpen. Hij is al sinds 2011 verzekerd voor pech bij Bike Assist. “Ik had een paar maanden geleden  nog een lekke band op de Jan Devoslei dicht bij de ring hier in Antwerpen. Ik rijd op een Koga met acht versnellingen – met maar één tandwiel vooraan en achteraan zo’n massief rohloffnaaf waar de versnellingen inzitten. Daardoor is het niet simpel om het zelf te fiksen en ik ben niet van de handigste.

Binnen het halfuur werd ik geholpen.

Binnen het half uur stond Bike Assist er. Sneller kan ook maar het was in volle spits en dan moet die depanagewagen natuurlijk ook aanschuiven.
“Een week later had ik weer prijs. Alles stond vast aan de Kennedytunnel door een ongeval en toen hebben ze me vanuit Kruibeke op de Linkeroever komen helpen en de fiets naar mijn fietshersteller gebracht”.

william